Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai

Alex Ferguson - Vezetés - Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai

Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai az Alex Ferguson

  • A könyv címe: Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai
  • A könyv szerzője: Alex Ferguson
  • Kiadó: Alex Ferguson
  • Oldalszám: 2016. november 29.
    ISBN: 9789633043769
  • Megjelenés: 374
  • Elérhető fájlok: Alex Ferguson – Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai.pdf, Alex Ferguson – Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai.epub, Alex Ferguson – Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Vezetés – Az életem és a Manchester Unitednál eltöltött éveim tapasztalatai: leírás

Nekem kellett mindenkivel megértetnem, hogy a lehetetlen is lehetséges. Ez a különbség a vezetés és a menedzselés között.
Mi kell ahhoz, hogy évtizedeken át a legjobbak között legyen a csapatunk?
Sir Alex Ferguson 38 évet töltött különféle futballklubok élén, és elképesztően sokszor, összesen 49-szer gyűjtött be különféle trófeákat. Vezetése alatt a Manchester United a világ egyik legnagyobb kereskedelmi márkájává nőtte ki magát.
Inspiráló és őszinte könyvében Sir Alex felfedi pályafutása titkait. Körüljárja a vezetési stílusához kapcsolódó témákat, mint például a fegyelem, az irányítás, a csapatmunka és a motiváció, de kifejt olyan kevésbé egyértelmű aspektusokat, mint a feladatok delegálása, az adatelemzés vagy éppen a kudarccal való szembenézés.
A bölcsességgel, humorral és találó gondolatokkal teli könyvet Sir Alex régi barátjával, a befektető Sir Michael Moritz-cal közösen írt. Történetei a futball és a sporttal együtt járó siker körül forognak, ami Sir Alexet ezen a pályán kísérte, de a leírtakból mindenki okulhat. Akár egy céget irányítunk, akár egy osztályteremben tanítunk vagy egy kisebb csapattal dolgozunk, a könyv mindenképpen segíthet abban, hogy jobb vezetővé válnunk.

Leave a Reply