Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán

Pippa Funnel - Tilly lovas történetei 10. - Nimród - Cirkusz a lovastanyán

Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán az Pippa Funnel

  • A könyv címe: Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán
  • A könyv szerzője: Pippa Funnel
  • Kiadó: Pippa Funnel
  • Oldalszám: Tilly lovas történetei
  • Megjelenés: 112 oldal
    Megjelenés: 2018. július 19.
  • Elérhető fájlok: Pippa Funnel – Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán.pdf, Pippa Funnel – Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán.epub, Pippa Funnel – Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Tilly lovas történetei 10. – Nimród – Cirkusz a lovastanyán: leírás

Tilly egy cirkuszi előadáson ismeri meg Nimródot, a rendkívül okos és ügyes pónit. Nagyon megörül, amikor megtudja, hogy a különleges ló egy ideig az Ezüstpatkó tanyán fog lakni, mivel lovasa, Clara egy másik cirkuszi társasághoz csatlakozik. Tilly alig várja, hogy megtudja, milyen mutatványokra képes Nimród. Ám a huncut póni olyan meglepetésekkel rukkol elő, amikre a kislány egyáltalán nem számított.


Három könyv gyereknek állatokról.
Számos kutatás szól arról, hogy az állat-gyerek kapcsolat növeli a gyerekek önbizalmát, elősegíti a mozgásfejlődést, erősíti a non-verbális kommunikációt, türelemre és empátiára nevel. Így ha tehetitek, mielőbb szerezzetek be egy szőrös, tollas barátot gyerekeiteknek. Ha pedig ez már megvan, akkor érdemes pár könyvet is kézbe venni a témában. Könyvválogatásunk azoknak a gyerekeknek szól, akik kedvelik az állatokat, különösen a lovakat, és már önállóan is olvasnak.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

„…biztos lehetett abban, hogy az este folyamán lovakat is látnak majd.” – Részlet Pippa Funnell legújabb lovastörténetéből.
Tilly és barátai imádják a lovakat, nem véletlen, hogy az Ezüstpatkó tanyán töltik a szabadidejüket. Lovaglás közben azonban egy cirkuszra bukkannak, amelyben talán lovasakrobatákat is láthatnak, ezért elhatározzák, hogy elmennek az előadásra. Pippa Funnel Tilly történetei című sorozatának tizedik kötetét ajánljuk.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply