Szerelem első érintésre

Kendall Ryan - Szerelem első érintésre

Szerelem első érintésre az Kendall Ryan

  • A könyv címe: Szerelem első érintésre
  • A könyv szerzője: Kendall Ryan
  • Kiadó: Kendall Ryan
  • Oldalszám: 2019. május 31.
    Kötés: Ragasztott
  • Megjelenés: 336
  • Elérhető fájlok: Kendall Ryan – Szerelem első érintésre.pdf, Kendall Ryan – Szerelem első érintésre.epub, Kendall Ryan – Szerelem első érintésre.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Szerelem első érintésre letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Szerelem első érintésre: leírás

"Mesés, gyönyörű történet." – Cocktails and Books

"Perzselő és érzelmes." – Give me books

Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait.

De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye.

Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki… De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét?

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.  

18 éven felülieknek!

Leave a Reply