Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS

Rick Riordan - Percy Jackson és az olimposziak 1. - A villámtolvaj (ÚJ!) - PUHA BORÍTÓS

Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS az Rick Riordan

  • A könyv címe: Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS
  • A könyv szerzője: Rick Riordan
  • Kiadó: Rick Riordan
  • Oldalszám: Percy Jackson és az Olimposziak
  • Megjelenés: 2016. november 03.
  • Elérhető fájlok: Rick Riordan – Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS.pdf, Rick Riordan – Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS.epub, Rick Riordan – Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Percy Jackson és az olimposziak 1. – A villámtolvaj (ÚJ!) – PUHA BORÍTÓS: leírás

Rick Riordan, a szerző a legújabb amerikai Rowling. Eredeti, friss hang jellemzi – óriási a sikere! A regény alapja a legrégebben futó, legnépszerűbb, legelevenebb szappanopera, a görög mitológia. Mindez vagánysággal, egy "problémás" fiú küldetésével fűszerezve. A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint. Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni? Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz. Egészen addig, míg a Minotaurusz be nem kergeti a nyári táborba. Hirtelen mítikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, némelyiküket felbosszantotta: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított. Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon."


""Tudod, én nem akartam félvér lenni.""
""Hogy miért pont latinul közöltem, hogy mindkét főgóré olimposzi puszit nyomhat a fenekemre, arról fogalmam sincs. Mindenesetre rögvest villám csapott a buszba.""
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"

Leave a Reply