Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás)

SZENDI GÁBOR - Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás)

Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás) az SZENDI GÁBOR

  • A könyv címe: Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás)
  • A könyv szerzője: SZENDI GÁBOR
  • Kiadó: SZENDI GÁBOR
  • Oldalszám: 280 oldal
  • Megjelenés: 2018. január 30.
  • Elérhető fájlok: SZENDI GÁBOR – Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás).pdf, SZENDI GÁBOR – Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás).epub, SZENDI GÁBOR – Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás).mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás) letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Napfényvitamin (Második, átdolgozott kiadás): leírás

A modern ember tragédiája, hogy rohamosan távolodik attól az optimális életmódtól, amelyre az evolúció "tervezte". E folyamat egyik lényeges velejárója, hogy házakba és légkondicionált irodákba bújtunk a nap elől. Márpedig napozás és fény nélkül D-vitamin sem termelődik az emberi szervezetben, holott erre a speciális hormonra szervezetünk minden sejtjének nagy szüksége volna.

SZENDI GÁBOR könyvében rámutat: a civilizált világ nagyvárosokba koncentrálódott népessége folyamatos D-vitamin-hiányban szenved, és ez az egyik fő oka a rák, az autoimmun betegségek, a légúti és idegrendszeri megbetegedések, valamint számos más civilizációs betegség rohamos terjedésének. Szendi összefoglalja mindazt, amit a haladó szellemű tudomány eddig megismert a napfény, a D-vitamin és a civilizációs betegségek kapcsolatáról. Rámutat arra, hogy az ember az evolúció során évmilliókig a napon élt, ezért szervezete igen magas D-vitamin-szinthez alkalmazkodott.

A szerző állítja: az egészség megfelelő életmód, nem pedig megfelelő orvosi kezelés kérdése. A nyugati orvoslás csak árral szemben úszik, amikor arra törekszik, hogy némileg javítson a népesség egyre romló egészségi állapotán, miközben – tudomást sem véve a kutatás utóbbi harminc évének eredményeiről – a D-vitamin túladagolásával riogat, és óva int a napozástól. Ne feledjük azonban: vitaminhiányt csak vitaminbevitellel lehet megszüntetni.

Az egészség bármennyit megér – szokták mondani. Ehhez képest a napfény ingyen van, a D-vitamin pedig filléres tétel. Ám amíg erre nem ébred rá a hivatalos orvoslás, addig nem tehetünk mást, mint hogy a saját kezünkbe vesszük egészségünk védelmét. Ebben segít Szendi Gábor könyve, amely forradalmian új információkat nyújt minden egészségtudatos és gyógyulni vágyó embernek, leendő gyermeke egészségéért aggódó anyának.

Leave a Reply