Motiváció magasabb szinten

Fowler, Susan - Motiváció magasabb szinten

Motiváció magasabb szinten az Fowler, Susan

  • A könyv címe: Motiváció magasabb szinten
  • A könyv szerzője: Fowler, Susan
  • Kiadó: Fowler, Susan
  • Oldalszám: 2015. november 18.
    ISBN: 9789633042977
  • Megjelenés: ERR
  • Elérhető fájlok: Fowler, Susan – Motiváció magasabb szinten.pdf, Fowler, Susan – Motiváció magasabb szinten.epub, Fowler, Susan – Motiváció magasabb szinten.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Motiváció magasabb szinten letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Motiváció magasabb szinten: leírás

Hogyan érjük el, hogy a munkatársaink ne kívülről várják a jutalmazást?
Miként elégíthetjük ki mások autonómia, valahová tartozás és kompetencia iránti vágyát?
Hogyan tartsuk fenn a valódi motivációt?
Vezetőként az egyik legfontosabb feladatunk, hogy motiváljuk a munkatársainkat. Ám sokszor szembesülünk azzal, hogy nem vagyunk elég hatékonyak, és ezzel csak frusztráljuk őket és magunkat is. Nem az a kérdés, hogy az embereink motiváltak-e, hanem az, hogy mitől azok. Susan Fowler, a vezetés témakörével foglalkozó kutató, tanácsadó és coach felvázolja előttünk az optimálismotivációs-modellt, amelynek eredményeként a dolgozók a vállalati célok elérését saját céljuknak érzik majd. Újfajta munkaszemlélete szerint a munka az önmegvalósítás forrása lehet, és nemcsak az embereink produktivitását és aktivitását fokozza, hanem a céltudatosság és a kiteljesedettség érzésével is megajándékozza őket.

Susan Fowler kutatói és tanácsadói pályafutása során több mint harmincévnyi tapasztalatot gyűjtött a világ több tucat országában. A The Ken Blanchard Companies Optimal Motivation termékcsoportjának vezető fejlesztője, valamint a szervezet legkiválóbb önmenedzsmentre és személyes felhatalmazásra oktató programjának, a Situational Self Leadershipnek (helyzetfüggő önmenedzsment) a megalkotója. Ken Blanchard három sikerkönyve, köztük a Vezetés magasabb szinten társszerzője. A San Diegó-i Egyetem vezetéstani programjának oktatója.

"Az évek során megtanultuk, miként figyelmeztessük a munkahelyi vezetőket: a vezetés nem olyasmi, amit az embereinkkel szemben teszünk, hanem olyasmi, amit velük együtt csinálunk. … E könyv egyik legnagyobb erénye, hogy elgondolkodtat arról, mit is jelent a munkahelyi vezetés a vezetőnek – és munkatársainak."
Ken Blanchard

"Ha megkérdezik, hogy motiváltak vagyunk-e, az több kérdést vet fel, mint ahány választ találunk rá. Például milyen szempontok alapján döntjük el, hogy motiváltak vagyunk-e? Ha az lenne a kérdés, hogy vajon az egyik kollégánk motivált-e abban, hogy elolvassa ezt a könyvet, azt hogyan állapítanánk meg? Hogyan és mi alapján értékeljük egy másik ember motiváltságát? Egyáltalán, mit jelent az, hogy motiváció?"
Susan Fowler

Leave a Reply