Mengele bőröndje – Josef M. két halála

Gyurkovics Tamás - Mengele bőröndje - Josef M. két halála

Mengele bőröndje – Josef M. két halála az Gyurkovics Tamás

  • A könyv címe: Mengele bőröndje – Josef M. két halála
  • A könyv szerzője: Gyurkovics Tamás
  • Kiadó: Gyurkovics Tamás
  • Oldalszám: 528 oldal
  • Megjelenés: 2017. április 24.
  • Elérhető fájlok: Gyurkovics Tamás – Mengele bőröndje – Josef M. két halála.pdf, Gyurkovics Tamás – Mengele bőröndje – Josef M. két halála.epub, Gyurkovics Tamás – Mengele bőröndje – Josef M. két halála.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Mengele bőröndje – Josef M. két halála letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Mengele bőröndje – Josef M. két halála: leírás

A Mengele bőröndje – Josef M. két halála című regény két könyvből áll. Az első könyv Josef Mengele közel három évtizedig tartó, dél-amerikai bujdosásának történetét meséli el. A második könyv fikció – igaz, a valósághoz nagyon is közeli fikció: azt mutatja meg, mi történhetett volna, ha ezerkilencszázhatvanban, Buenos Airesben a Moszad ügynökei nem Adolf Eichmannt, hanem Josef Mengelét fogják el, őt hurcolják Jeruzsálembe és állítják bíróság elé…


Szerinted kik a legjobb fiatal írók? – A Margó-díj rövidlistája
Ősszel, ahogy a sárguló falevelek, úgy potyognak az irodalmi díjak is. Nemcsak a az irodalmi Nobel-díj, a Német Könyvdíj, a Man Booker-díj vagy Goncourt-díj zsűrijének döntését várjuk izgatottan, hanem a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár keretében a legjobb magyar elsőkönyvesnek járó Margó-díj átadását is.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Nemsokára kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál
Két hét múlva kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál, melynek zárónapján kihirdetik, hogy ki kapja idén a legjobb első prózakötetesnek járó Margó-díjat. A szervezők a mai napon hozták nyilvánosságra a díj rövidlistáját.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Vida Gábor, Csabai László és Nádas Péter a legjobb tíz között.
A moly.hu-n már 2015 óta szavazza meg a zsűri és a közönség a Merítés-díjasokat. Az oldalon a napokban hozták nyilvánosságra a szépirodalom (próza) kategóriában díjra jelölt tíz művet.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply