Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban

MIHALEC GÁBOR - Megcsalás nélkül - Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban

Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban az MIHALEC GÁBOR

  • A könyv címe: Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban
  • A könyv szerzője: MIHALEC GÁBOR
  • Kiadó: MIHALEC GÁBOR
  • Oldalszám: 296 oldal
  • Megjelenés: 2015. április 24.
  • Elérhető fájlok: MIHALEC GÁBOR – Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban.pdf, MIHALEC GÁBOR – Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban.epub, MIHALEC GÁBOR – Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Megcsalás nélkül – Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban: leírás

A megcsalásról már magyar nyelven is sok kitűnő könyv kapható, ám azok elsősorban a bekövetkezett esemény feldolgozásával, az abból való kilábalással foglalkoznak. Ez a kötet megelőzési céllal közelít a témához. Azoknak szól, akik készek tudatosan tenni azért, hogy jól működő kapcsolatukba hosszú távon se léphessen be külső szereplő, valamint azoknak, akiknek még nincs párjuk, de ha lesz, hűségben szeretnének élni vele. Meggyőződésem (és ezt a kutatások is alátámasztják), hogy a kölcsönös hűségre és elégedettségre épülő kapcsolat nem a szerencsének köszönhető, hanem olyasmi, amiért mi magunk tehetünk. Hogy pontosan mit, azt mutatom be ebben a könyvben.

A terület legkiválóbb kutatóinak eredményeit és saját terápiás tapasztalataimat felhasználva tekintem át, hogyan védhetjük kapcsolatunk határait, építhetjük fel és óvhatjuk meg a bizalom légkörét, miként dolgozhatjuk fel azokat a múltbeli sérüléseket, amelyek távolságot teremtenek közöttünk, és alkalmat adhatnak arra, hogy közénk álljon egy harmadik. Bőségesen foglalkozom a szex és a kommunikáció szerepével a megcsalásban és a megcsalás megelőzésében is. Igyekszem minél több eszközt adni az olvasó kezébe, hogy ami jó, az még jobb legyen, s hosszú távon is az maradhasson.

Leave a Reply