Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.)

Geoffrey Household - Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.)

Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.) az Geoffrey Household

  • A könyv címe: Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.)
  • A könyv szerzője: Geoffrey Household
  • Kiadó: Geoffrey Household
  • Oldalszám: Raymond Ingelram
  • Megjelenés: 208 oldal
    Megjelenés: 2019. június 14.
  • Elérhető fájlok: Geoffrey Household – Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.).pdf, Geoffrey Household – Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.).epub, Geoffrey Household – Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.).mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.) letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Magányos vadász (Raymond Ingelram 1.): leírás

"Széles körben klasszikusként elismert mű, amit világ tíz legjobb kémregénye közt emlegetnek." (Graeme Shimmin, az A Lill in the Morning szerzője).

A harmincas években járunk: egy hivatásos vadász átutazóban van egy meg nem nevezett közép-európai országon, amit egy kegyetlen diktátor tart a markában. Eltöpreng, vajon be tudna-e hatolni észrevétlenül a diktátor belső táborába. Sikerül neki. Célba veszi potenciális áldozatát, és már azon gondolkozik, hogy meghúzza-e a ravaszt, amikor a biztonságiak lefülelik. Foglyul ejtik, megkínozzák és a sorsára hagyják, de a vadásznak sikerül elmenekülnie, és elképesztő gyötrelmek közepette átvágnia az ellenséges területeken, hogy szülőföldje, Anglia biztonságát elérje.
Ám brit kormány nem tudja megvédeni, mert akkor úgy tűnne, helyeslik a tettét. Maga mögött kell hagynia a társadalmat, és szó szerint el kell tűnnie a föld színéről, mint egy rókának a lyukába. A vadászból üldözött lett.
Klasszikus thriller, a feszültségkeltés mesterműve. Az erőszak vonzerejének, a túlélés pszichológiájának és a vadon hívó szavának bámulatos, mélyreható ábrázolása.

Megjelenésekor azonnal elsöprő sikert aratott. 1976-ban film készült belőle Peter O'Toole főszereplésével; napjainkban pedig Benedict Cumberbatch készül producerként és főszereplőként újra filmvászonra vinni.

Leave a Reply