Magadnak írod a sorsod

Mr. Busta - Magadnak írod a sorsod

Magadnak írod a sorsod az Mr. Busta

  • A könyv címe: Magadnak írod a sorsod
  • A könyv szerzője: Mr. Busta
  • Kiadó: Mr. Busta
  • Oldalszám: 2015. november 16.
    Kötés: Egyéb
  • Megjelenés: ERR
  • Elérhető fájlok: Mr. Busta – Magadnak írod a sorsod.pdf, Mr. Busta – Magadnak írod a sorsod.epub, Mr. Busta – Magadnak írod a sorsod.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Magadnak írod a sorsod letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Magadnak írod a sorsod: leírás

Addig szállj magasra, amíg vannak szárnyaid
Kordik Zsolt, alias Mr.Busta életrajzi könyvéből megismerhetjük Magyarország legnépszerűbb rapsztárjának küzdelmes életét. Mr. Busta karrierje a szórakoztatóipar haknijaitól vezetett az ország legnagyobb letöltöttségű Youtube csatorna csoportjáig. Mr. Bustánál nincs ma hallgatottabb rapelőadó, videóit több millióan nézik, koncertjein telt házak várják. A kemény hangú előadó a mai fiatalság egyes számú megmondóembere, dalszövegei százezrek számára jelentenek életprogramot. A könyv az ő állandó harcáról mesél. M. Busta: "Most is, ahogy belegondolok, még mindig alá tudom támasztani azt a gondolatomat, hogy a Rap a legmeghatározóbb dolog az életemben. Ahogy ez nekem anno elkezdődött, ahogy bejött. Megtaláltam benne magamat. Elkezdte formálni a személyiségemet. Nem is tudom mi lett volna belőlem a rap nélkül. Annyi üres embert látok az utcákon azóta is. Vagy ha visszanézek a régi ismerősökre, osztálytársakra, miket csinálnak, sosem tudtam megérteni! Másnak ez miért nem sikerült. Nem a rapre gondolok, de még csak nem is feltétlenül a zenére, hanem akármire."


Ha Sziget, akkor zene. Ha zene, akkor könyvek…
Holnap kezdődik Magyarország legjelentősebb könnyűzenei fesztiválja, a Sziget. Ez alkalomból összegyűjtöttünk hat dalt és melléjük egy-egy könyvet. A lista végén pedig meglepetésként elhelyeztünk egy kakukktojást is. Jó szórakozást!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply