Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék)

Kádár Annamária - Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék)

Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék) az Kádár Annamária

  • A könyv címe: Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék)
  • A könyv szerzője: Kádár Annamária
  • Kiadó: Kádár Annamária
  • Oldalszám: 208 oldal
  • Megjelenés: 2018. november 30.
  • Elérhető fájlok: Kádár Annamária – Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék).pdf, Kádár Annamária – Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék).epub, Kádár Annamária – Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék).mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék) letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Lilla és Tündérbogyó kincset keres (Újabb érzelmi intelligencia fejlesztő mesék): leírás

Mindannyian kincseket keresünk. Kezdetben kint, a nagyvilágban, majd miután mindent bebarangoltunk, egyszer csak jön a felismerés: a kincs mindig ott volt a közelünkben. Ott van mindannyiunkban, legbelül.
Kisiskoláskorban lassan véget ér a nagy mesekorszak, és kezdődik az ifjúsági regények, kalandregények időszaka. Még hiszünk a csodában, a varázslatban, de fél lábbal már a realitás talaján állunk. A világ már nem fekete-fehér, megjelennek az árnyalatok, felismerjük, hogy szüleink is hús-vér emberek. A legfontosabb üzenet, amit ebben az életciklusban kaphatunk, hogy nem kell tökéletesnek lennünk, csak elég jónak. Nem kell mindig jól döntenünk. Tévedhetünk, de kijavíthatjuk hibáinkat. Nem kell mindenre tudnunk a választ.
Lilla újabb kalandjaiban a láthatatlan barát, Tündérbogyó még mindig jelen van, de sokszor már csak a háttérből figyeli a családi élményeket, az együtt töltött percek örömét, valamint a nehézségeket és az azokkal való megküzdést is. Hiszen a valóságban is vannak sárkányok: a nagymama megbetegedhet, autóbalesetet szenvedhetünk, kirabolhatnak. De a legfontosabb dolgokat nem lehet tőlünk elrabolni.
A 15 érzelmi intelligenciafejlesztő mese segít a családoknak, hogy gyermekükkel együtt szőjék a közös történeteket. Segít összegyűjteni az életbátorságot és a hitet az elinduláshoz, az erőt a nehézségekkel való megbirkózáshoz és a fantáziát égig érő álmaink megálmodásához. Amikor már úgy érezzük, nincs tovább, sokszor a közös történetek adnak erőt a továbblépéshez, mert mindnyájunkban él egy Tündérbogyó, aki tudja a választ az élet fontos kérdéseire.

Leave a Reply