Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

Almási Kitti - Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

Lezárás, Elengedés, Újrakezdés az Almási Kitti

  • A könyv címe: Lezárás, Elengedés, Újrakezdés
  • A könyv szerzője: Almási Kitti
  • Kiadó: Almási Kitti
  • Oldalszám: 200 oldal
  • Megjelenés: 2017. december 04.
  • Elérhető fájlok: Almási Kitti – Lezárás, Elengedés, Újrakezdés.pdf, Almási Kitti – Lezárás, Elengedés, Újrakezdés.epub, Almási Kitti – Lezárás, Elengedés, Újrakezdés.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Lezárás, Elengedés, Újrakezdés letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Lezárás, Elengedés, Újrakezdés: leírás

Mi vár ránk egy szakítás vagy válás után, "újrakezdőként"? Milyen gátlásokat, félelmeket, kapcsolati mintákat viszünk magunkkal tovább, és mit tehetünk ezekkel a minket blokkoló tényezőkkel?
Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus körbejárja a válás körüli elengedési folyamatot, megmutatja, miként gyógyíthatjuk meg a kapcsolatban szerzett sérüléseinket, és segít abban, hogy átlássuk, mi befolyásol minket egy új kapcsolatba lépve. Elárulja, mitől lesz jó élmény az első randi, miért vágyunk annyira a pozitív visszajelzésekre, és hogyan tisztázhatjuk a párválasztás során valódi, belső vágyainkat. Praxisa során szerzett tapasztalatait olvasmányos történetekkel szemléltetve kiderül, mivel érvényesülhetünk a párkeresők (olykor kegyetlen) piacán, illetve hogyan tudunk ebben az önismereti folyamatban visszatalálni a szabadsághoz és az önelfogadáshoz, vagyis önmagunkhoz.


Könyv a szakításról, válásról és az újrakezdésről.
Mikor ér véget egy kapcsolat? Mikor vagyunk készen egy új kapcsolatra? Hogy érdemes elválni, mikor és miért? Almási Kitti új könyvében ezekre a kérdésekre próbált választ találni.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A veszekedés jót tesz a párkapcsolatnak?
Joseph Grenny, a Crucial Conversations című amerikai könyvsiker társszerzője szerint sokan tévesen úgy vélik, hogy az érzékeny témák megbeszélésének kikerülésével megússzák a veszekedést és ezzel kifejezetten jót tesznek a párkapcsolatuknak. Pedig az okos vita épp ellenkezőleg, jót tesz a pároknak.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply