Lagom – A boldogság svéd titka

Anna Brones - Lagom - A boldogság svéd titka

Lagom – A boldogság svéd titka az Anna Brones

  • A könyv címe: Lagom – A boldogság svéd titka
  • A könyv szerzője: Anna Brones
  • Kiadó: Anna Brones
  • Oldalszám: 2017. november 23.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: ERR
  • Elérhető fájlok: Anna Brones – Lagom – A boldogság svéd titka.pdf, Anna Brones – Lagom – A boldogság svéd titka.epub, Anna Brones – Lagom – A boldogság svéd titka.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Lagom – A boldogság svéd titka letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Lagom – A boldogság svéd titka: leírás

Manapság arra törekszünk, hogy mindenből a maximumot hozzuk ki: a boldogság illúzióját hajszolva, teljesítőképességünk határát feszegetve annyit dolgozunk, amennyit csak lehet, annyira keményen, amennyire csak bírunk. Boldogság helyett azonban mindezzel csak azt érjük el, hogy fizikailag és lelkileg is kimerülünk.
A svédek számára a lagom a mindennapok boldogságának záloga: ennek az életérzésnek a jellemzője a "se sem kevés, se nem túl sok" jegyében a mértékletességre, az egyensúlyi állapotra és a harmóniára törekvés. Anna Brones könyve megmutatja, miként valósíthatjuk meg mindezt a saját életünkben, legyen szó munkáról, az otthonunkról, az egészségünkről vagy éppen a minket körülvevő természeti környezetről.
A Lagom című kötet így egyszerre átfogó és praktikus: amellett, hogy megismerjük a lagom lényegét, hasznos és a mindennapokban is könnyen megvalósítható ötleteket is kapunk. Megtudhatjuk, miként alakíthatunk ki egy tudatos és egészséges életformát, miként dolgozhatunk kevesebbet, ám hatékonyabban. Megismerhetjük a skandináv lakberendezés jellegzetes megoldásait, amelyek alkalmazásával lakóterünk valódi és megnyugtató otthonként funkcionálhat.
Anne Brones könyvéből az is kiderül, miként kezelhetjük a stresszt, s hogyan élhetünk aktív és minőségi életet úgy, hogy a lehető legkevésbé terheljük természetes környezetünket. A lagom életszemlélet, amelynek segítségével harmonikusabb és örömtelibb életet élhetünk, s megtanulhatjuk, miként találhatunk örömöt a legapróbb dolgokban is.

Anna Brones svéd-amerikai szabadúszó író Seattle-ben él. Számos könyv szerzője, gasztronómiai magazint szerkeszt, s egyebek mellett a New York Timesban, illetve a Guardianban jelennek meg írásai.

Leave a Reply