Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival)

Mucha Attila - Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival)

Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival) az Mucha Attila

  • A könyv címe: Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival)
  • A könyv szerzője: Mucha Attila
  • Kiadó: Mucha Attila
  • Oldalszám: 120 oldal
  • Megjelenés: 2016. július 10.
  • Elérhető fájlok: Mucha Attila – Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival).pdf, Mucha Attila – Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival).epub, Mucha Attila – Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival).mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival) letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Konyha, sör, főzés Így főzök sört a konyhában (Zirig Árpád fotóival): leírás

"Sört főzni a konyhában? Bár kétségtelen, hogy a mai napig elsöprő többségben nagyüzemi sörök készülnek itthon, de a kisüzemi sörök egyre izgalmasabb sokasága mind több sörivó érdeklődését kelti fel, és egyre szaporodik azok száma is, akik otthon, saját lakásukban megpróbálkoznak a főzéssel. Ma már itthon és a környező országokban is beszerezhetőek az alapanyagok és a szükséges berendezések. A témában eddig megjelent művek komoly, szakszerű, talán túlságosan is szakszerű írások, receptekkel, alfasavakkal – biológiával és kémiával foglalkoztak, de a jól sikerült sör felett érzett, öröm és az elrontott művelet, a megsavanyodott sör okozta bánat, a sörivó személye nem jelenik meg bennük.
Ezen változtat ez a kiskönyvecske, mely úgy ír az otthoni sörfőzésről, hogy a szerző saját bőrén megtapasztalt sikereit és kudarcait is elmondja az olvasóinak. A meséhez hozzátartoznak a szerző személyes élményei, és a sör iránti érzelmei is, ezért nem maradhatnak ki a kocsmai játékoksem, és ezért került a kötetbe néhány sörkorcsolya receptje. Ezeknek köszönhetően Mucha Attila írásából nemcsak a sörfőzés alapjaival ismerkedhetünk meg, hanem a szerző szoros kapcsolatával könyve tárgyával, az önmaga által főzött sörökkel és mindazzal, ami ehhez hozzátartozik."

Kovács Gábor
sörantropológus


Sört főzni a konyhában?
A szerző úgy ír az otthoni sörfőzésről, hogy a saját bőrén megtapasztalt sikereit és kudarcait is elmondja az olvasóinak. Oláh Andrea Mucha Attilával, a szerzővel beszélgetett.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply