Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3.

Soman Chainani - Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3.

Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3. az Soman Chainani

  • A könyv címe: Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3.
  • A könyv szerzője: Soman Chainani
  • Kiadó: Soman Chainani
  • Oldalszám: Jók és Rosszak Iskolája
  • Megjelenés: 672 oldal
    Megjelenés: 2017. június 08.
  • Elérhető fájlok: Soman Chainani – Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3..pdf, Soman Chainani – Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3..epub, Soman Chainani – Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3..mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3. letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Jótett helyébe – Jók és Rosszak Iskolája 3.: leírás

Sophie és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen.

Az egykori legjobb barátnők – most ellenségek – azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt.

Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát… és nem csak az ő történetük. A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak.


Egy mese, amelyben nincs hely a hercegeknek
Mi történne a mesékkel, ha a hercegnő és a herceg végül nem váltanának csókot, és nem úgy végződne a történet, hogy boldogan éltek, amíg… Mi történne, ha a mesebeli lányok rádöbbennének, hogy egyedül is képesek boldogulni a világban, és semmi szükség a büdös, önző, érzelemmentes férfiakra? A Jók és Rosszak iskolájának első kötetéről már volt alkalmam írni nektek, ezúttal a második részen van a sor.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Egy hercegnő és egy boszorkány
Képzeljünk el egy helyet valahol messze, az ősidőknek erdejében, ahol két kastély áll egymás mellett: egy a Jónak, egy a Gonosznak. Ezekben a kastélyokban különböző gyerekek tanulhatják ki, hogy kell igazi gonosz boszorkánnyá, illedelmes hercegnővé, erős herceggé vagy szolgalelkű csatlóssá válni. Soman Chainani sorozata, a Jók és Rosszak iskolája egy olyan mesevilágba kalauzol el minket, amelynek maga az Olvasó is részesévé válhat. Ki tudja, mikor rabol ugyanis el egy gyereket az Olvasók közül a „Gazgató”, hogy elvigye a két iskola valamelyikébe?
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply