Hát persze hogy káromkodom!!!

Gill Sims - Hát persze hogy káromkodom!!!

Hát persze hogy káromkodom!!! az Gill Sims

  • A könyv címe: Hát persze hogy káromkodom!!!
  • A könyv szerzője: Gill Sims
  • Kiadó: Gill Sims
  • Oldalszám: 360 oldal
  • Megjelenés: 2019. április 11.
  • Elérhető fájlok: Gill Sims – Hát persze hogy káromkodom!!!.pdf, Gill Sims – Hát persze hogy káromkodom!!!.epub, Gill Sims – Hát persze hogy káromkodom!!!.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Hát persze hogy káromkodom!!! letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Hát persze hogy káromkodom!!!: leírás

A vidám és szókimondó Ellen házassága bizony inogni kezd a sok teher alatt: a gyerekek lassan kezelhetetlenné válnak, a lakás pedig leginkább egy disznóólra emlékeztet. Peter, a kilencéves fia egyfolytában az iPadjén csüng, Jane, a tizenkét éves lánya pedig a fejébe vette, hogy világhírű Instagram blogger lesz. Simon, a férj gyakori időközönként üzleti útra megy különféle egzotikus vidékekre, így a számtalan nehézség közepette egyedül Judgy, a büszke és nemes terrier az, aki hűségesen kitart a ház asszonya mellett.
Ellen egyszer csak újabb kihívással kerül szembe: teljes munkaidős állást kap egy modern informatikai cégnél. Itt azonban nemcsak amiatt aggódik, vajon (negyvenkét évesen) fel tud-e tápászkodni a babzsák fotelből, hanem azért is, nehogy kiderüljön, hogy mégsem az a keményen dolgozó, szingli csaj, akinek kezdetben kiadta magát.
De vajon meddig lehet eljátszani a színjátékot a munkahelyen, miközben még a családot is össze kellene tartani valahogyan? Mit szólnak a munkatársak, ha Ellen anyukaszerkóban érkezik a megbeszélésre? És a legfontosabb kérdés: hogy lesz így ideje felhajtani egy jókora pohár gint tonikkal? Úgy tűnik, Ellen rohadt nagy pácba került…

Gill Sims első regénye, a Hát persze hogy iszom!!! Nagy-Brittanniában a sikerlisták élén szerepelt 2017-ben. Az írónő Skóciában él férjével, két gyermekével és az engedetlen terrierrel, Judgyval, aki hamar bebizonyította, hogy ő az úr a házban.
Gill legkedveltebb időtöltése a borozgatás, miközben a közösségi médiát böngészi, a fiatalságán mereng teljesen hasztalanul, és Judgyt hajkurássza, amikor az eb úgy dönt, hogy átruccan a szomszédokhoz.

Leave a Reply