Half the world – A harcos

Abercrombie, Joe - Half the world - A harcos

Half the world – A harcos az Abercrombie, Joe

  • A könyv címe: Half the world – A harcos
  • A könyv szerzője: Abercrombie, Joe
  • Kiadó: Abercrombie, Joe
  • Oldalszám: Szilánkos-tenger
  • Megjelenés: 496 oldal
    Megjelenés: 2015. november 10.
  • Elérhető fájlok: Abercrombie, Joe – Half the world – A harcos.pdf, Abercrombie, Joe – Half the world – A harcos.epub, Abercrombie, Joe – Half the world – A harcos.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Half the world – A harcos letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Half the world – A harcos: leírás

Ritkán, de előfordul, hogy egy lány nem Béke Atya, hanem Háború Anya szolgálatába szegődik. Hild Bathu, azaz Tüske csak a csatározásnak él, apjához hasonlóan diadalra vágyik, de egy végzetes gyakorlótéri baleset után nem harcos, hanem gyilkos lesz belőle.
Yarvi atya, Gettföld agyafúrt minisztere megmenti őt a kínhaláltól, és magával viszi egy küldetésre, amely nagy hatással lehet a Szilánkos-tenger sorsára. Háború fenyeget, és Yarvi egész országát elpusztíthatja, ha a miniszter nem talál szövetségesekre.
Tüske az úton harcossá érik, de – mint mindenki más – belegabalyodik Yarvi atya cselszövésének hálójába, ahonnan nem mindenki kerül ki épségben. A miniszter a köz java érdekében képes feláldozni bárkit, főleg egy harcost, de Tüske talán képes lesz saját utat vágni magának a kardjával.


"A bölcs mosolyog, figyel és tanul. Aztán üt."
"A férfi sarlót és fejszét forgat, … A férfi evezőt húz és csomót szorít. De ami a legfontosabb: a férfi tartja a pajzsot. Csatasorban áll. Nem hagyja el a szárnysegédjét. Milyen férfi az, aki ezekre nem képes?" – egy félember, mint Yarvi.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Tüske a harcos amazon. De megtűrnek egy nőt a harcosok soraiban? És Yarvi atyának sikerül szövetségeseket találnia?
Joe Abercrombie a Half a King – Az uralkodó című regényével keltette fel az érdeklődésemet, ami a Szilánkos tenger sorozat első része volt. Szerencsére nem kellett sokat várni és már magyarul is olvashatjuk a folytatást, ami a Half the World – A harcos címet kapta.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Méltó lezárása a Szilánkos-tenger sorozatnak, ami így alkot kerek egészet, mintegy fejlődéstörténet, aminek a végén egy erős pont van.
Elérkezett a végső ütközet ideje, amikor eldől, hogy a Szilánkos-tenger körüli királyságok végleg behódolnak a Főkirály zsarnoki hatalmának, vagy összefogva képesek lehetnem megdönteni azt.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Gyors, mint egy orgyilkos. Izgalmas mint egy vadászat. Mulandó, mint az élet.
Megjelent Abercrombie a Szilánkos-tenger-trilógiájának az utolsó kötete: Az ütközet. Így teljessé vált az amerikai szerző új regényfolyama, mely egy fantasy elemekkel operáló posztapokaliptikus világba kalauzolja el olvasóit.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply