Gurul a sok-sok pillanat

SZABÓ MAGDA - Gurul a sok-sok pillanat

Gurul a sok-sok pillanat az SZABÓ MAGDA

  • A könyv címe: Gurul a sok-sok pillanat
  • A könyv szerzője: SZABÓ MAGDA
  • Kiadó: SZABÓ MAGDA
  • Oldalszám: Szabó Magda- életműsorozat
  • Megjelenés: 300 oldal
    Megjelenés: 2018. november 30.
  • Elérhető fájlok: SZABÓ MAGDA – Gurul a sok-sok pillanat.pdf, SZABÓ MAGDA – Gurul a sok-sok pillanat.epub, SZABÓ MAGDA – Gurul a sok-sok pillanat.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Gurul a sok-sok pillanat letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Gurul a sok-sok pillanat: leírás

Szabó Magda minden művében az emberi lélek titkait kutatta állhatatosan. Most azonban az ő titkai tárulhatnak fel ebben a különleges fényképalbumban, amelynek lapjain az írónő egész élete megelevenedik. A kronológiai rendbe állított fotók, amelyek közül sok felvételt most először láthat a nagyközönség, születésétől haláláig örökítik meg alakját és sorsát, élete és pályája legfontosabb állomásait. Hétköznapi és ünnepi pillanatokban, szülővárosában, Debrecenben és Budapesten, a Júlia utcai lakásban, külföldi útjain, hivatalos és családi események alkalmával, író-olvasó találkozókon, díjátadáson, kollégáival, barátaival, szeretteivel és négylábú kedvenceivel. Igazolványkép éppúgy van a felvételek között, mint családi albumból való fénykép.
Kilenc évtized képei bontakoznak ki a kötet lapjain, az első portrékat még édesapja készítette róla üvegnegatívra, majd számtalan családi-baráti eseményen készült felvétel, hivatásos fényképészek által készített fotók sorakoznak egymás után, melyek hagyományos és digitális technikával készültek egyaránt.
Szabó Magdának, a gyermeknek, az iskolásnak, a gimnazistának, az érettségiző bájos lánynak, a vonzó fiatal nőnek, a maga korában divatikonnak számító, elegáns, érett asszonynak ezer arca volt. "Én ugyan ki vagyok?" – kérdezi az albumot lapozgató olvasótól a titokzatos macska-szempár. A válasz ott rejlik a Gurul a sok-sok pillanat különleges fotóiban, csak meg kell fejteni a titkot.

Leave a Reply