Férfilét – A modern kor csapdái

Steve Biddulph - Férfilét - A modern kor csapdái

Férfilét – A modern kor csapdái az Steve Biddulph

  • A könyv címe: Férfilét – A modern kor csapdái
  • A könyv szerzője: Steve Biddulph
  • Kiadó: Steve Biddulph
  • Oldalszám: 240 oldal
  • Megjelenés: 2016. június 10.
  • Elérhető fájlok: Steve Biddulph – Férfilét – A modern kor csapdái.pdf, Steve Biddulph – Férfilét – A modern kor csapdái.epub, Steve Biddulph – Férfilét – A modern kor csapdái.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Férfilét – A modern kor csapdái letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Férfilét – A modern kor csapdái: leírás

"A könyv az emberi kapcsolatokról ad útmutatót férfiaknak, az őket szerető nőknek, és mindenkinek, aki fiúgyermeket nevel.

A férfiak évszázadokon keresztül álarc mögé bújtak. Mi mást tehettek volna? Nemzedékeken keresztül senki nem beszélt nekik az erősebb nem belső világáról. A modern nők nyíltszívű, együttműködő, életvidám társra vágynak, a gyermekek is ilyen apát képzelnek maguknak, és még az is lehet, hogy maguk a férfiak is ilyenné szeretnének válni…
A világszerte ismert pszichológus, Steve Biddulph lényegre törő, humoros és kendőzetlenül őszinte könyvével segít értelmezni a férfilét korunkban aktuális szerepeit, miközben konkrét javaslatokat ad arra, miként változtathatnak életükön az időnként magányos, boldogtalan és frusztrált férfiak. Közvetlen hangvételű és gyakorlatias munkájában meglepő nyíltsággal beszél szerelemről és szexualitásról, barátságról és munkáról, spiritualitásról, apaságról és a gyermeki lélekről, miközben tanulságos történetekkel szórakoztatja az olvasót.

Steve Biddulph közel negyven éve dolgozik családokkal. Számos sikerkönyv, többek között a Hogyan neveljük a lányokat? és a Hogyan neveljük a fiúkat? szerzője. Művei harminckét nyelven jelentek meg, s több mint hárommillió példányban keltek el.
A népszerű szakember a családi élet, a párkapcsolat és a gyereknevelés dilemmáiról a világ minden táján tart előadásokat és szemináriumokat."

Leave a Reply