Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat

Emma Chase - Felség szolgálatában - Uralkodj magadon sorozat

Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat az Emma Chase

  • A könyv címe: Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat
  • A könyv szerzője: Emma Chase
  • Kiadó: Emma Chase
  • Oldalszám: 354 oldal
  • Megjelenés: 2019. július 08.
  • Elérhető fájlok: Emma Chase – Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat.pdf, Emma Chase – Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat.epub, Emma Chase – Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Felség szolgálatában – Uralkodj magadon sorozat: leírás

"Szexi és vicces." – SMEXYBOOKS

Logan St. James egy parázslóan szexi szörnyeteg. De néha eléggé mélabús – de Ellie Hammond hajlandó ezt figyelmen kívül hagyni. Mert láttátok őt?

Pokolian szexi.

És Ellie szertelensége elég mindkettejük számára.

Ellie évek óta bele van zúgva az erős és nagyszerű királyi testőrbe – akiről a lány úgy gondolja, még csak észre sem vette őt, legalábbis nem igazán.

Logan számára Ellie csak a munkája része volt – a királyi család tagja, akit a fogadalma szerint megvéd. De az egyetemről 22 évesen kikerülő lány elhatározza, hogy félreteszi erotikus ábrándozásait mindenféle testőri motozásokról meg szex közbeni csevegésekről, hogy rátaláljon a boldogan élt, amíg nem halt érzésre.

Wessco királynője arra buzdítja Ellie-t, hogy lépjen a testvére nyomdokaiba és ő is állapodjon meg. Mondjuk, egy herceg oldalán. Vagy egy márkién. Esetleg egy vikomt még jó lehet.
De a tündérmesébe illő végkifejlet keresése közben Ellie megtanulja, hogy a legédesebb szerelmet a legnehezebb elengedni.
***
Logan St. James a pályák rossz oldalán nőtt fel, egy olyan családban, ami a törvény rossz oldalán áll. De mára már el tudja takarni a tetoválásait és a sebhelyeit egy tiszteletre méltó egyenruhával. Jóképű, hűséges, bátor, ügyes kezű… és más testrészeit is elég jól tudja használni.

Bármelyik nő büszkén vállalná őt.

De ő csak egyetlen nőre vágyik.

Éveken keresztül figyelt rá, védelmezte, fogta a haját, amikor háborgott a gyomra, megtanította, hogyan húzzon be valakinek vagy miként ismerjen fel egy hazudozót.

Még mindig róla álmodozik. Érte feláldozná akár az életét is.

De a csodaszép Ellie Hammond nem az ő súlycsoportja.

Mindenki ismeri a testőrök szabályait: Soha ne kalandozzon el a figyelmed! Soha ne téveszd szem elől! És soha ne ess szerelembe!

Leave a Reply