Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése

Morgan Rhodes - Falling Kingdoms - Árnyak gyűlése

Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése az Morgan Rhodes

  • A könyv címe: Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése
  • A könyv szerzője: Morgan Rhodes
  • Kiadó: Morgan Rhodes
  • Oldalszám: Falling Kingdoms
  • Megjelenés: 448 oldal
    Megjelenés: 2019. június 26.
  • Elérhető fájlok: Morgan Rhodes – Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése.pdf, Morgan Rhodes – Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése.epub, Morgan Rhodes – Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Falling Kingdoms – Árnyak gyűlése: leírás

Az Árnyak gyűlésében, a New York Times bestseller-listájára is felkerült Falling Kingdoms-sorozat harmadik részében a tét egyre csak nő, hiszen három csoport is versenybe száll, hogy elsőként találja meg az Ősköveket; a négy elemi kristályt, amelyek a mindent lebíró ősi mágia kulcsai.
Magnus herceg sok kínzást, öldöklést és csodát élt át a véres összecsapás során, amely megtizedelte a lázadók erőit. Most azonban a családja és az igazság közt kell választania, ugyanis apja, a kegyetlen Gaius király egész Mystica meghódítására indul. Már csak a négy Őskőre, avagy elemi kristályra van szüksége, amelyek isteni erővel ruházzák fel a tulajdonosukat. Ám nem csak a Vérkirály akarja megkaparintani az ősi, rejtett mágiát…
– A KRAESHIAIAK is csatlakoznak a hajszához. Ashur és Amara, az Ezüst-tenger túlsó partján elterülő gazdag birodalom örökösei befolyás és ármány segítségével igyekeznek az Őskövek nyomára akadni, ám legalább olyan könyörtelenséggel, mint a Vérkirály maga.
– A LÁZADÓK is kitartanak: Cleo hercegnő és a bosszúszomjas Jonas oldalán báj, tehetség és egy titok áll, amely még Lucia lebírhatatlan varázserejét is képes kordában tartani. A céljuk ugyanaz: hogy az Őskövek segítségével visszanyerhessék elveszett királyságaikat.
– A FIGYELŐK Melenia vezetésével kimerészkednek a Szentélyből, és testi valójukban is csatlakoznak Gaius királyhoz, aki arra vállalkozik, hogy Lucia hatalmát felhasználva lelje meg az Ősköveket.
E sötét időkben csak egy biztos: bárki is talál rá elsőként a mágiára, annak a kezébe kerül Mytica sorsa… de a mágia jelenlétében maga a sors sem elrendeltetett többé.

Leave a Reply