Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója

Adam Kay - Ez fájni fog - Egy fiatal orvos naplója

Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója az Adam Kay

  • A könyv címe: Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója
  • A könyv szerzője: Adam Kay
  • Kiadó: Adam Kay
  • Oldalszám: 304 oldal
  • Megjelenés: 2019. augusztus 29.
  • Elérhető fájlok: Adam Kay – Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója.pdf, Adam Kay – Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója.epub, Adam Kay – Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Ez fájni fog – Egy fiatal orvos naplója: leírás

A szerző Nagy-Britanniában orvosrezidensként dolgozott 2004 és 2010 között. Képzése alatt mindvégig naplót vezetett; az Ez fájni fog lapjain a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat frontvonalának esetei és napjaink válságának elemzései olvashatók. Egy fiatal orvos számol be életéről, örömeiről, bánatairól, áldozatvállalásokról és a számunkra, magyarok számára is ismerős őrjítő bürokráciáról. Kész szerelmi vallomás ez azokhoz, akiken bármelyik pillanatban az életünk múlhat.
A morbid humor kedvelői ki ne hagyják!

Íme a naplóm a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál töltött időmből, a véres valóság. Hogy milyen volt a frontvonalban, hogyan csapódtak le a dolgok a magánéletemben, hogyan sokalltam be egy szörnyű napon. (Elnézést a spoilerezésért, na de a Titanic vetítésén is tudni tetszettek, mi a vége.)

"Fájdalmasan mulatságos. A fájdalom és a mulatságosság hogy, hogy nem, valami teljességgel jóvá, nemessé és szerethetővé adódik össze." Stephen Fry


Adam Kay őszintén vall a naplóbejegyzésekből összeálló kötet témáiról.
Egyszerre vidám és szívszorító, sokkoló és szatirikus: a forgatókönyvíróként és komikusként ismert brit Adam Kay orvosrezidensi karrierjéből származó emlékiratai egy valóban lerakhatatlan és a szemeket felnyitó kötetet eredményezett. A napokban az Athenaeum gondozásában magyarul is megjelent, Ez fájni fog című kiadvány apropóján közlünk egy korábbi interjút a szerzővel.

Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply