EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD –

.- - EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) - 2 DVD -

EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD – az .-

  • A könyv címe: EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD –
  • A könyv szerzője: .-
  • Kiadó: .-
  • Oldalszám: 2012. február 14.
    ISBN: 5996473013126
  • Megjelenés: 133
  • Elérhető fájlok: .- – EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD -.pdf, .- – EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD -.epub, .- – EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD -.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD – letöltés könyvet pdf, epub, mobi

EGYET NEKED, EGYET NEKEM (KÁVÉ ÉS SZERELEM, FUTÓHOMOK) – 2 DVD -: leírás

Ebben a csomagban romantikát és akciót szállítunk az Önök képernyőjére, egy kis hétköznapi boldogságot és izgalmat, amely kikapcsolódást nyújt női és férfi filmkedvelők számára. Az egyik filmben romantika, szerelem és mókás szituációk, míg a másikban izgalom, akció és dráma tárul elénk. A díszdobozzal biztosan célba talál: "Hiszen adni jó, de kapni még jobb!"

Kávé és szerelem
Lawrence (Bill Nighy), a magányos hivatalnok, a pénzügyminiszter bizalmi embere, szörnyen elfoglalt ember. Szinte arra sincsen ideje, hogy lehajoljon bekötni a cipőjét, nemhogy még egy komoly párkapcsolatban éljen. Ezért, amikor Londonban egy olasz kávéházba betérve, megismerkedik Ginával (Kelly Macdonald), a rejtélyes, de ugyanakkor gyönyörű lánnyal, alapjaiban borul fel az élete. Lawrence-re olyan hatást gyakorol, hogy amikor a kormányküldöttséggel Reykjavik-ba utazik a G8-ak találkozójára, Ginát is magával viszi. Megérkezésük után azonban a mindig szótlan Gina váratlan lépést tesz: nyilvános helyen szócsatába bocsátkozik a pénzügyminiszterrel, akit érzéketlennek titulál. Lawrence bizalma meginog, és döntenie kell. Vagy Ginát választja aki új értelmet adott az életének, vagy a munkáját aminek egész eddigi életét szentelte.

Futóhomok
Egy bank által megbízott nyomozó Monacoba utazik, hogy utánanézzen néhány szokatlan pénzügyi tranzakciónak, amelyek egy filmes cég, a Group Lumiere bankszámlájával kapcsolatosak. Minél többet derít ki az ügyről, annál elveszettebbnek érzi magát – nincs senki akiben megbízhat, és egyre több látható és láthatatlan ellenséget szerez magának. Hamarosan egy gyilkossági ügy első számú gyanúsítottjaként minden újság címlapján saját arcképét látja viszont, és a rendőrség elől is menekülnie kell. Amikor a lánya életét is fenyegetni kezdik, nem marad sok ideje, hogy a hatóságokat és a láthatatlan ellenfeleket kijátssza.

Bővebb információért kattintson a képre!

Leave a Reply