Egy év Rómában

Baráth Viktória - Egy év Rómában

Egy év Rómában az Baráth Viktória

  • A könyv címe: Egy év Rómában
  • A könyv szerzője: Baráth Viktória
  • Kiadó: Baráth Viktória
  • Oldalszám: 496 oldal
  • Megjelenés: 2018. április 16.
  • Elérhető fájlok: Baráth Viktória – Egy év Rómában.pdf, Baráth Viktória – Egy év Rómában.epub, Baráth Viktória – Egy év Rómában.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Egy év Rómában letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Egy év Rómában: leírás

"Megindító, érzéki és fenomenális. Újragondolja a romantikus regények fogalmát." – Írók között blog

"Ez a könyv megnevettet, megríkat és reményt ad." – Könyvmánia blog

Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.
Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.

Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?

Baráth Viktória, az Aranykönyv-díjra jelölt Első tánc és A főnök szerzője ezúttal lelkünk legmélyebb és legsötétebb bugyraiba vezet minket. Az Egy év Rómában egy szívszorító történet önmagunk elfogadásáról, az élet szépségeiről és a minden akadályt leküzdő szerelemről.

Leave a Reply