DMCA

Ez a trend stílusú simmonsfish online források tiszteletben tartják mások szellemi tulajdonjogait, és elvárják, hogy a felhasználók ugyanezt tegyék. És “megtiltja az online források ezen politikáját megfelelő körülmények között és saját belátása szerint, és / vagy megszünteti azon felhasználók számláit, akik többször megsértik vagy többször is vádolják mások szerzői vagy szellemi tulajdonjogait.
Az 1998. évi Digital Millennium Copyright Act (A digitális millenniumi szerzői jogi törvény) értelmében a szöveg az Egyesült Államok Szerzői Jogi Hivatalánál érhető el. a http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf címen, hogy ez az online hírcsatorna megfelel a szerzői jogok megsértésének követelményeinek. ezen az online forrásoldalon (“web”) keresztül, amelyet a következő jelentésben felsorolt ​​gyári menedzsernek jelentettek.
Ha Ön a szerzői jog tulajdonosa, vagy felhatalmazással rendelkezik egy személy nevében történő fellépésre, vagy elismeri a szerzői jogok alapján történő kizárólagos jogot, jelentse az állítólagos szerzői jogsértést a webhelyen vagy azon keresztül, állítólag megsértve a DMCA-t, és továbbítva azt a rendszergazdának. Az értesítés kézhezvételekor, amint azt az alábbiakban kifejtjük, az igazgató úgy véli, hogy az intézkedései a saját belátása szerint megfelelőek, ideértve az anyagok kiválasztását az érintett helyszínről. Az állítólagos jogsértésről szóló DMCA-jelentés.
Ezt gyorsan megteheti e-mailünkön: watchdogsecurity.online