Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában

Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.) - Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában

Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában az Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.)

  • A könyv címe: Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában
  • A könyv szerzője: Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.)
  • Kiadó: Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.)
  • Oldalszám: 488 oldal
  • Megjelenés: 2018. május 25.
  • Elérhető fájlok: Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.) – Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában.pdf, Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.) – Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában.epub, Nagy Beáta-Géring Zsuzsanna-Király Gábor (szerk.) – Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában: leírás

Klasszikus témának tekinthető, mégis szinte töretlen érdeklődés kíséri a munka és a magánélet összehangolásának (work-life balance) kutatását. Éppen ezért egyszerre volt könnyű és nehéz dolgunk, amikor belekezdtünk a Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában elnevezésű OTKA-kutatásba. Könnyű volt, hiszen releváns és "szerethető" kérdésnek találtuk. Ugyanakkor nehéznek is bizonyult, mert szerettünk volna mást és máshogyan kutatni, mint azok a kutatók tették, akik előttünk jártak.

Annak érdekében, hogy "mást" kutassunk, azazhogy az újdonság garantált legyen, igyekeztünk olyan kérdéseket találni, amelyekkel ritkán találkozunk a magyar szociológiai fórumokon. A "máshogyan kutatni" kérdés megfogalmazása során az az igény vezetett bennünket, hogy a klasszikus megközelítések mellett olyan módszertani lehetőségeket is feltárjunk és bemutassunk, amelyek újdonságértékű kutatási eredményeket biztosítanak, ugyanakkor könnyen elérhetők és megvalósíthatók, reflektálnak a nemzetközi szakirodalom által felvetett módszertani dilemmákra, és nem utolsósorban akár "követhetők" is legyenek más kutatók számára. Ezt különösen fontosnak tartjuk amiatt, hogy a kisebb kutatási tapasztalattal és/vagy kevesebb kutatási forrással rendelkező kutatók, de akár a hallgatók is kedvet és segítséget kaphassanak az ilyen jellegű munkákhoz.

Leave a Reply