Barcelona, Costa Brava útikönyv

Kádár Éva - Török Orsolya - Barcelona, Costa Brava útikönyv

Barcelona, Costa Brava útikönyv az Kádár Éva – Török Orsolya

  • A könyv címe: Barcelona, Costa Brava útikönyv
  • A könyv szerzője: Kádár Éva – Török Orsolya
  • Kiadó: Kádár Éva – Török Orsolya
  • Oldalszám: 2017. február 24.
    ISBN: 9789633520116
  • Megjelenés: ERR
  • Elérhető fájlok: Kádár Éva – Török Orsolya – Barcelona, Costa Brava útikönyv.pdf, Kádár Éva – Török Orsolya – Barcelona, Costa Brava útikönyv.epub, Kádár Éva – Török Orsolya – Barcelona, Costa Brava útikönyv.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Barcelona, Costa Brava útikönyv letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Barcelona, Costa Brava útikönyv: leírás

Főbb jellemzők:
-kulturális és gyakorlati tudnivalók
-Barcelona látnivalói sétáról sétára
-Costa Brava strandjai, látnivalói
-Andorra bemutatása és látnivalói

– Barcelona egy lüktető, pezsgő, mégis élhető város. Jól megférnek a római kori romok a katalán gótika remekeivel, a játékosan romantikus modernista épületek a csupa üveg tornyokkal. Ezer látnivaló, hangulatos kávézók, kedves emberek, háttérben pedig a tenger mindenhonnan érzékelhető közelsége.
Aki Barcelonába látogat, egyik ámulatból a másikba esik. A gótikus városmagnak szinte minden háza valamilyen kincset rejt. A modernista negyed egykor megbotránkoztatóan kihívó épületei mára valóságos zarándokhelyek, melyen öröm a szemet pihentetni.
Az útikönyvből nem maradhatott ki Costa Brava, milliók kedvelt üdülőhelye sem – hihetetlen szépsége, napsütötte partja, égszínkék, tiszta tengervize, csodálatos növényvilága vonzza a turistákat. Varázslatos homokos és sziklás partokat, rejtett tengeröblöket, part menti szigeteket festői halászfalvakat, méltóságteljes várakat és vonzó klímát kínál az igelátogatóknak.
Barcelona és a Costa Brava mellett külön fejezetet kapott a közeli törpe állam, Andorra is. Ha időnk engedi, az utazás során érdemes ebbe a mesekönyvbe illő kis országba is ellátogatni.

Leave a Reply