Angyali kísértés

Wendy Higgins - Angyali kísértés

Angyali kísértés az Wendy Higgins

  • A könyv címe: Angyali kísértés
  • A könyv szerzője: Wendy Higgins
  • Kiadó: Wendy Higgins
  • Oldalszám: Dream válogatás
  • Megjelenés: 440 oldal
    Megjelenés: 2016. november 09.
  • Elérhető fájlok: Wendy Higgins – Angyali kísértés.pdf, Wendy Higgins – Angyali kísértés.epub, Wendy Higgins – Angyali kísértés.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Angyali kísértés letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Angyali kísértés: leírás

Az ellenállhatatlan rosszfiú, Kaiden Rowe sohasem akart pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget vagy csinos csajokat. Ám óriásként, azaz a démonhercegek gyermekeként mégis mindez az ölébe pottyant. Ő a bujaság hercegének fia, sokat tanult az apjától, és így a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel…
Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek. De Anna látszólag teljesen immunis a fiú csáberejére. Egy bukott és egy őrzőangyal lányaként többre ösztönzi Kaidant, mint amennyit valaha is megérdemelne. Ám a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatuk épp annyira kínzó, mint amennyire szenvedélyes, mivel egy óriásnak tilos szerelembe esnie. Bár Kai minden erejével próbálja elkerülni, egyszerűen nem bír távol maradni Annától, és Anna sem tőle.
Annának kiválasztottként el kell tüntetnie a démonokat a föld színéről. De azt is elhatározza, hogy minden óriást megment a sötét élettől. Ezért egyesíti erőit Kaidanével, hogy legyőzzék a zsarnok herceget. Kaidenre az eddig legkeményebb harc vár, a szív csatája.

"Kaiden Rowe gondolatai egy sötét, veszélyes, és érzékiséggel teli helyre visznek. Egy csavaros fordulatokkal teli történet, ami bárcsak sohasem érne véget!"
Amazon

"Az Angyali kísértés felkavaró, nyers és addiktív, éppen olyan, mint reméltem, és ennél még jóval több. Tökéletes kiegészítése a Sweet Evil-trilógiának."
Stuck inBooks

"Kaidan Rowe nézőpontjából követve az eseményeket, a Sweet Evil-sorozat e része izgalmas, sötét, és csábító. Az olvasók imádni fogják!"
Goodreads

"Teljesen egyedülálló élmény. Érzéki és lenyűgöző. Bepillantást nyerhetünk a dögös rock sztár mindennapjaiba, amit azért sem átlagosak, mert démoni erők húzódnak a háttérben."
Barnes and Noble

"Tele izzó szenvedéllyel és drámával, a sorozat ezen része még sötétebb, még izgalmasabb, mint az eddigiek, és mindezek mellett teljesen kielégítő."
Epic Reads


Egy pimasz és rendkívül helyes fiú gondolatai szerintem minden lány érdeklődését felkeltik. 😉
Húúúúha, bizony belepirultam néhány jelenetbe, ezért is szeretem annyira a fiú szemszögét.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply