Álomdalok I.

George R. R. Martin - Álomdalok I.

Álomdalok I. az George R. R. Martin

  • A könyv címe: Álomdalok I.
  • A könyv szerzője: George R. R. Martin
  • Kiadó: George R. R. Martin
  • Oldalszám: 704 oldal
  • Megjelenés: 2017. október 03.
  • Elérhető fájlok: George R. R. Martin – Álomdalok I..pdf, George R. R. Martin – Álomdalok I..epub, George R. R. Martin – Álomdalok I..mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Álomdalok I. letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Álomdalok I.: leírás

Martin már A tűz és jég dala világrengető sikere előtt is komoly hírnévre tett szert, a fantasytől a science fictionön át a horrorig számos műfajban alkotott maradandót. Az Álomdalok első kötete e csodálatosan sokszínű életmű első húsz évéből válogat. Különleges csemege ez Martin rajongóinak: bepillantást enged abba az írói életútba, amelynek során a képregényrajongó kölyökből többszörösen díjnyertes író lett. Az Álomdalok remekbe szabott írásaiban megtalálható minden, ami miatt olvasók tízmilliói rajonganak George R. R. Martin történeteiért.


Az marad életben, akiért többet fizetnek
Rövidebbek a nappalok, hűvösebb az idő, lassan beszorulunk a szabadból a négy fal közé, de aggodalomra nincs semmi ok. Lesz mit olvasni, most a krimi, a fantasy és sci-fi szerelmeseinek válogattunk össze pár könyvet a friss megjelenések közül.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Tanulnátok a Lannisterek és Starkok harcáról az iskolában?
Január 16-án délután 5 órától Trónok harcáról – a könyvről és a tévésorozatról – beszélget a Magvető Caféban Szekeres Nikoletta, Totth Benedek, Fenyő D. György és Mészáros Márton.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Csak 2019-ben derül ki, hogy ki ül majd végül a Vastrónra.
Új epizódok nélkül kell átvészelnie a rajongóknak az idei évet, mert a Trónok harca egyéves szünetet tart, és csak 2019-ben tér vissza a képernyőre befejező évadával. Ugyanakkor George R. R. Martintól idénre várhatjuk a The Winds of Winter megjelenését.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A kilencedik utas a halál? – 10 részes sci-fi horror R. R. Martin novellájából.
A Trónok harca sikerét meglovagolva a Syfy amerikai kábelcsatorna és a Netflix közös produkciójaként készült ismét sorozat készült George R. R. Martin egyik művéből: a Nightflyers című sci-fi horror novellából.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Nem olvashatják az elítéltek a Tűz és Jég dala-regényeket egy marylandi börtönben.
Egy Marylandben található női börtönben például nem birtokolhatnak olyan könyveket a rabok, amiben akárcsak egyetlen térkép is található. Mindegy, hogy az valódi, vagy képzeletbeli térkép, a szabály az szabály. Így aki ebben az intézményben szeretné megismerni George R. R. Martin epikus fantasy történetét, annak vagy le kell mondania róla, vagy ki kell tépnie a térképet ábrázoló oldalakat.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

George R. R. Martin most már tényleg a Tűz és Jég dalát fogja írni.
Tegnap jó hírrel örvendeztette meg olvasóit George R. R. Martin. A népszerű fantasy író weboldalán közzétett posztban amellett, hogy beszámolt a Tűz és vér című új könyvének nemzetközi sikeréről, megírta, hogy tudja, hogy a rajongók a Tűz ás Jég dala című regényciklus legújabb kötetét, a Winds of Wintert várják tőle, és ő minden erejével azon lesz, hogy mielőbb kézbe vehessük a kötetet.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply