Álmaink otthona

Veronica Henry - Álmaink otthona

Álmaink otthona az Veronica Henry

  • A könyv címe: Álmaink otthona
  • A könyv szerzője: Veronica Henry
  • Kiadó: Veronica Henry
  • Oldalszám: Írisz-könyvek
  • Megjelenés: 360 oldal
    Megjelenés: 2018. június 27.
  • Elérhető fájlok: Veronica Henry – Álmaink otthona.pdf, Veronica Henry – Álmaink otthona.epub, Veronica Henry – Álmaink otthona.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

Álmaink otthona letöltés könyvet pdf, epub, mobi

Álmaink otthona: leírás

A Pease patak idilli völgyében álló Hunter’s Moont sokan az álmaik otthonának tartják. Így van ezzel a környék legjobb ingatlanügynöke, Belinda Baxter is, aki első látásra beleszeret az épületbe, és elhatározza, mindent megtesz azért, hogy megtalálja a tökéletes vevőt a tökéletes házhoz. Hunter’s Moon azonban több évtizedes titkokat rejt, és Belinda nem is sejti, hogy a ház meghirdetésével egy időben a saját múltjával és jövőjével is szembe kell néznie. A kedves, ám kissé zárkózott nőnek ugyanis nemcsak a mesés otthon, hanem a tulajdonosai is belopják magukat a szívébe. Nemsokára össze is barátkozik az idős házaspárral: a határozott Sallyvel és jóképű férjével, Alexanderrel. A már évek óta Londonban élő fiuk, Leo ugyanakkor egyáltalán nem örül annak, hogy eladják a családi fészket, hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ez a fejlemény gyökeres fordulatot hoz az ő magányos életében is.
Veronica Henry regénye a bájos vidéki Angliában, a meseszép Cotswoldban játszódik; és a története jól példázza, hogy a vágyaink néha éppen akkor válnak valóra, amikor egyáltalán nem számítunk rá.


Egy ingatlanügynök álma – Részlet Veronica Henry Álmaink otthona című regényéből.
Veronica Henry újra a vidéki Angliába, egy meseszép házba kalauzolja olvasóit. Ez a ház lesz a színtere az oldalakon kibontakozó szívmelengető történetnek, melyben szerepet kap egy ingatlanügynök, egy erős asszony, egy beteg férfi, és egy egyedülálló férfi. Az első három fejezettel ajánljuk figyelmetekbe a regényt.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply