A világ legszebb nemzeti parkjai

Elena Bianchi - A világ legszebb nemzeti parkjai

A világ legszebb nemzeti parkjai az Elena Bianchi

  • A könyv címe: A világ legszebb nemzeti parkjai
  • A könyv szerzője: Elena Bianchi
  • Kiadó: Elena Bianchi
  • Oldalszám: 272 oldal
  • Megjelenés: 2016. szeptember 16.
  • Elérhető fájlok: Elena Bianchi – A világ legszebb nemzeti parkjai.pdf, Elena Bianchi – A világ legszebb nemzeti parkjai.epub, Elena Bianchi – A világ legszebb nemzeti parkjai.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

A világ legszebb nemzeti parkjai letöltés könyvet pdf, epub, mobi

A világ legszebb nemzeti parkjai: leírás

Amikor ezt az albumot lapozgatjuk, nemcsak a felvételekben gyönyörködhetünk, hanem nyomon követhetjük azt is, hogyan változott a környezetvédelem az elmúlt évtizedek folyamán a különböző országokban. Ám az is látszik, hogy a természet szépsége és gazdagsága tagadhatatlanul óriási veszélyben van: sürgősen tennünk kell valamit, ha Földünket meg akarjuk menteni, és hogy unokáink is láthassák ezeket a csodákat.

Ez a nemzetközi hírű természetfotósok gyönyörű képeivel illusztrált album főhajtás Földünk természeti szépségei előtt, melyeket ma már öt kontinensen is nemzeti parkokkal védenek. Minden újabb oldal felér egy felfedező úttal valahová az érintetlen és vadregényes természetbe, ahol gazdag élővilággal találkozhatunk. Az Északi-sarkkör jeges alaszkai és izlandi tájaitól Florida és Brazília szubtrópusi mocsaraiig haladunk; aztán Afrikában bekukkantunk a nagy rezervátumokba, ahol a növényevők hatalmas csordái kelnek minden évben hosszú vándorútra, miközben a Föld legfélelmetesebb ragadozói lesnek rájuk; Ázsiában olyan álombeli helyek várnak ránk, mint Kisázsia vagy éppen Kína kőerdei; Óceániában ellátogatunk a Nagy-korallzátony lélegzetelállítóan csodálatos vidékére. Minden parkhoz csatoltunk egy-egy "névjegyet" is a legfontosabb adatokkal: merre található, mekkora, mikor alapították, mikor a legjobb felkeresni. Jó utazást kívánunk!

Leave a Reply