A tűz kapui

Steven Pressfield - A tűz kapui

A tűz kapui az Steven Pressfield

  • A könyv címe: A tűz kapui
  • A könyv szerzője: Steven Pressfield
  • Kiadó: Steven Pressfield
  • Oldalszám: 2016. június 06.
    Kötés: Kartonált
  • Megjelenés: ERR
  • Elérhető fájlok: Steven Pressfield – A tűz kapui.pdf, Steven Pressfield – A tűz kapui.epub, Steven Pressfield – A tűz kapui.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

A tűz kapui letöltés könyvet pdf, epub, mobi

A tűz kapui: leírás

Az ókori Hellász legfélelmetesebb katonái, a spártaiak hitvallása szerint egy lakedaimóni harcos vagy győztesként hagyja el a csatamezőt, vagy sehogy. Leónidász király és a spártaiak maroknyi hős csapata a thermopülai csatában sem riadt vissza a hatalmas túlerő láttán, és több tízezer perzsát küldtek a másvilágra.
E hősies önfeláldozásról a csata egyetlen túlélője, a hadifogságba esett Xeónész ad naturalisztikus, szinte fényképszerű beszámolót. A fegyverhordozó lenyűgöző képet fest a spártai jellemről, a kemény harcmodorról, valamint a legendás férfiakról és nőkről, akik feledhetetlenné tették Spárta kultúráját. A tűz kapui Homéroszt idézi, de a 21. század emberének szól. A regényben mesteri módon fonódnak egybe a történelem, az emberi hősiesség és egy szívbemarkoló szerelmi történet szálai.

Steven Pressfield népszerű történelmi témák, köztük az ókori háborúk sikeres regényírója. Az afgán hadjárat és A háború hullámai mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körébe


Amazon, mint dada
Steven Pressfield népszerű történelemi regények, köztük az ókori háborúk írója. Az afgán hadjárat, A háború hullámai és A tűz kapui mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körében. Most legújabb, ókorban játszódó regényéből Az utolsó amazonból olvashattok részletet.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply