A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény

Winter Morgan - A titkos kincs - Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény

A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény az Winter Morgan

  • A könyv címe: A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény
  • A könyv szerzője: Winter Morgan
  • Kiadó: Winter Morgan
  • Oldalszám: Griferek ligája
  • Megjelenés: 128 oldal
    Megjelenés: 2016. március 31.
  • Elérhető fájlok: Winter Morgan – A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény.pdf, Winter Morgan – A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény.epub, Winter Morgan – A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény letöltés könyvet pdf, epub, mobi

A titkos kincs – Grieferek ligája 1. Egy nem hivatalos Minecraft regény: leírás

Vajon meg tudja védeni Noah és Violet az elbűvölt könyvet, hogy megmenthessék a világukat? – Egy új sorozat A gyémántkard küldetés szerzőjétől.
A kincsvadászok és világ védelmezői, Noé és Violet rábukkannak egy ládára a dzsungel templomban. A kincsesláda tartalmaz egy ritka varázskönyvet, ami a gyémántkardot és páncélt rendkívül erőssé változtatja. Daniel, aki a grieferek ligájának vezére, csak magának szeretné a varázskönyvet. Noah-nak és Violetnek meg kell küzdenie grieferekkel, beleértve a trükkös és rendkívül erős szivárvány grieferekkel is.

A grieferek sok trükkös taktikát bevetnek, hogy ellopják a varázs könyvet és felhasználhassák a világ elpusztítására. Noah-nak és Violetnek egy nagyon jó tervre lesz szüksége, hogy elrejtsék a könyvet a grieferek elől és életben is maradjanak.

Sikerül vajon a duónak egyedül megoldania a helyzetet, vagy másokra is szükség lesz, hogy megvédjék a világot a grieferek gonosz szövetségétől? Kövessétek nyomon kalandjaikat ebben az új sorozatban!

Leave a Reply