A tél jegyesei – A tükörjáró

Dabos, Christelle - A tél jegyesei - A tükörjáró

A tél jegyesei – A tükörjáró az Dabos, Christelle

  • A könyv címe: A tél jegyesei – A tükörjáró
  • A könyv szerzője: Dabos, Christelle
  • Kiadó: Dabos, Christelle
  • Oldalszám: 584 oldal
  • Megjelenés: 2017. december 06.
  • Elérhető fájlok: Dabos, Christelle – A tél jegyesei – A tükörjáró.pdf, Dabos, Christelle – A tél jegyesei – A tükörjáró.epub, Dabos, Christelle – A tél jegyesei – A tükörjáró.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

A tél jegyesei – A tükörjáró letöltés könyvet pdf, epub, mobi

A tél jegyesei – A tükörjáró: leírás

Tervezett megjelenés: 2017. november 21.

Anima lakói szerint a tárgyaknak lelkük van, különös adottságaik révén pedig kommunikálni is tudnak velük. Ujjaik alatt összeforr minden, ami szakadt vagy törött, érintésük nyomán feltárul a tárgyak és használóik múltja is. Ophélie azonban nem csak ezért különleges: briliáns ügyességgel közlekedik a tükrökön keresztül.
Békés hétköznapjainak azonban a Matrónák döntése vet véget: el kell hagynia otthonát, férjéül pedig a megmaradt világ legrosszabb hírű Sarkáról származó, gyűlölt és rettegett kincstárnokot, Thornt szánják. De vajon miért éppen őt?
Új otthonában a Délibábosok trükkjeinek köszönhetően semmi sem az, aminek látszik. A lánynak az állandó káprázattal és a Sárkányokkal is meg kell küzdenie: a Légvár az a hely, ahol az ember a saját gondolataiban sem lelhet biztonságra. Ophélie ráébred, hogy a Légvár nemzetségei hatalmi harcának közepébe csöppent. Hogy megmeneküljön, álruhát ölt…
Történet egy felejthetetlen hősnőről egy részletgazdag és izgalmas világban, tele cselszövéssel és meglepetéssel.
Christelle Dabos trilógiájának első kötete számos irodalmi díjat nyert, és a legnagyobb francia kiadó, a Gallimard első könyveseknek járó elismerését is magáénak tudhatja.


„Szeretném, ha divat lenne olvasni és a fiatalokig is eljutna, hogy a könyvek igenis menők!”
Szabados Ágnest a legtöbben a tévéből ismerik, mint műsorvezetőt, újságírót, arról azonban kevesen tudnak, hogy igazi könyvbolond. Olyannyira, hogy ‘Nincs időm olvasni’ címen elindított egy könyves kihívást, mellyel igyekszik rábírni követőit, hogy olvassanak vele együtt. Véleményét a könyvekről blogján osztja meg. Ugyanitt teszi közzé azokat interjúit is , melyeket celebekkel, sztárokkal készít olvasási szokásaikról. Ezúttal mi kérdeztük könyves élményeiről.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Idén is lesz Év Gyerekkönyve Díj! – Mutatjuk kik voltak a legjobb fordítók.
Idén is lesz Év Gyerekkönyve Díj. A díjat az IBBY (International Board on Books for Young People, Gyermekkönyvek Nemzetközi Tanácsa) Magyar Szekciója ítéli oda az előző év legjobb, legsikeresebb új magyar gyerekkönyveinek. A díj célja a magyar gyerekirodalom alkotóinak elismerése és elismertetése.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Gimesi Dórát választották az év gyerekkönyv írójának.
Átadták Az év gyerekkönyve díjakat a budapesti Vörösmarty téren a 89. Ünnepi Könyvhét és 17. Gyermekkönyvnapok alkalmából. Az elismerést immáron harmadik alkalommal, öt kategóriában, független szakmai zsűri döntése alapján ítélték oda a 2017-es megjelenéseket díjazva.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply