A selyemhernyó

Robert Galbraith - A selyemhernyó

A selyemhernyó az Robert Galbraith

  • A könyv címe: A selyemhernyó
  • A könyv szerzője: Robert Galbraith
  • Kiadó: Robert Galbraith
  • Oldalszám: 2015. február 16.
    ISBN: 9789636899493
  • Megjelenés: ERR
  • Elérhető fájlok: Robert Galbraith – A selyemhernyó.pdf, Robert Galbraith – A selyemhernyó.epub, Robert Galbraith – A selyemhernyó.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

A selyemhernyó letöltés könyvet pdf, epub, mobi

A selyemhernyó: leírás

Amikor a regényíró Owen Quine eltűnik, a felesége Cormoran Strike magánnyomozóhoz fordul. Először azt hiszi, a férje csak elvonult magában valahová néhány napra (ahogy már korábban is), és most azt szeretné, ha Strike megkeresné és hazahozná.

De ahogy Strike nyomozni kezd, kiderül, több van Quine eltűnése mögött, mint azt a felesége gondolta. Az író épp befejezett egy kéziratot, melyben vitriolos tollal megírt portrék szerepelnek szinte minden ismerőséről. Ha ez a regény megjelenik, életeket tehet tönkre – így tehát nagyon is sokan lehetnek, akik szeretnék befogni a száját.

És amikor rátalálnak a bizarr körülmények között brutálisan meggyilkolt Quine-ra, versenyfutás következik az idővel: meg kell fejteni, mi vezeti ezt a kegyetlen gyilkost – mert Strike ilyennel még sosem találkozott…

A selyemhernyó letehetetlen, fordulatokkal teli krimi, a Cormoran Strike-ról és eltökélt, fiatal titkárnőjéről, Robin Ellacottról szóló sorozat második kötete.

Robert Galbraith
J. K. Rowling, a Harry Potter-sorozat, az Átmeneti üresedés, és az első Cormoran Strike-regény, a Kakukkszó szerzőjének írói álneve.
A Kakukkszó J. K. Rowling Robert Galbraith írói álnéven írt nagysikerű első bűnügyi regénye.


Rowling nyomozója a tévében
J. K. Rowling egyetlen teremtménye sem úszhatja meg, hogy a képernyőről nézzen vissza ránk. A Harry Potter-széria és az Átmeneti üresedés után, Cormoran Strike történetéből készítettek három epizódos minisorozatot.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Rowling magánnyomozója júniustól a hazai képernyőkön.
Ősszel már hírül adtuk, hogy tévéképernyőre adaptálták J. K. Rowling krimiíró alteregójának, Robert Galbraith-nak a Cormoran Strike történeteit. A három könyvből hétrészes minisorozatot forgattak Tom Burke-kel és Holliday Graingerrel a főszerepben.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply