A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban

Kőhalmi Zoltán - A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit - avagy 101 hulla Dramfjordban

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban az Kőhalmi Zoltán

  • A könyv címe: A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban
  • A könyv szerzője: Kőhalmi Zoltán
  • Kiadó: Kőhalmi Zoltán
  • Oldalszám: 2019. szeptember 11.
    Kötés: Keménytáblás
  • Megjelenés: 224
  • Elérhető fájlok: Kőhalmi Zoltán – A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.pdf, Kőhalmi Zoltán – A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.epub, Kőhalmi Zoltán – A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban.mobi
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • A könyv letöltése feltételei: Ingyen

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban letöltés könyvet pdf, epub, mobi

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit – avagy 101 hulla Dramfjordban: leírás

Az megvan, hogy Jo Nesbo, Rejtő Jenő és Italo Calvino együtt írnak regényt? Nincs? Akkor most ideje megvásárolnod Kőhalmi Zoltánnak, a magyar stand up egyik legjobbjának első könyvét, ugyanis ez a regény éppen ilyen: mintha egy őrült posztmodern író állna neki egy norvég krimi megalkotásának, de közben féktelen humora nem hagyná, hogy a dolgok a rendes medrükben csordogáljanak. Végül egy agyament paródia születik, amiben a skandináv bűnügyi regények minden jellemző alkatrésze megtalálható: alkoholista, antiszociális nyomozó; gyermekkori traumák, társadalomkritika, titkosszolgálat, külföldi maffiák, extrém gyilkolási formulák, hullahegyek és a többi… De amíg a 101. halottig eljutunk, hőseink más könyvekben is megfordulnak (nagyjából Japántól Oroszországig), a sztori újabb és újabb hajmeresztő fordulatokat vesz, és amikor már azt hinnénk, hogy ennél a szerző már képtelen jobban megcsavarni a történetet, akkor rá kell jönnünk: de igen! Térdcsapkodósan letehetetlen, borzalmasan izgalmas, őrülten mulatságos. Kőhalmi magyar humoristának is jelentős, ám norvég krimiírónak egyenesen felejthetetlen!

Cserna-Szabó András


Taroltak a magyar könyvek – stílusparódia, ifjúsági irodalom és életvezetési tanácsok iránt egyaránt nagy érdeklődés mutatkozott az ősz első hónapjában.
A magyar stand-upos Kőhalmi Zoltán debütáló krimije a megjelenését követő két és fél héten belül rögvest az élre állt az irodalmi kategóriában, hasonlóan kiugró siker Leiner Laura ifjúságiregény-sorozatának, az Iskolák versenyének harmadik kötete a fiatal olvasóknak szóló kiadványok listáján, míg Orvos-Tóth Noémi terápiás könyve továbbra is tartja augusztusban megszerzett első pozícióját az ismeretterjesztő könyvek között.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Leave a Reply